Segueix-nos a les xarxes socials:

Josep Maria Salat, escollit nou president de La Farsa

Després de la mort de la presidenta de l'Agrupació Teatral La Farsa, Montserrat Minoves, el mes d'abril passat, de forma sobtada, l'entitat berguedana, fundada el 1958, ha renovat la seva junta directiva. En l'assemblea celebrada dijous, per unanimitat, es va aprovar la candidatura de la junta encapçalada per Josep M. Salat, que en serà el nou president. Xavi Torrabadella continua com a tresorer i Anna E. Puig s'incorpora com a secretària de l'associació.

Salat, el nou president de La Farsa, té un extens bagatge dins l'agrupació teatral i una dilatada experiència en el camp cultural en general. La línia de la nova junta és continuista respecte al treball fet fins al moment: col·laboració amb altres entitats i implicació amb la ciutat de Berga, participació a la festa dels Elois, posada en escena dels Pastorets de Serafí Pitarra i estrena de projectes teatrals durant l'any.

El projecte més immediat de La Farda és la posada en escena de La plaça del Diamant, de Mercè Rodoreda, els propers dies 15 i 16 d'octubre. Just després, es posarà la vista en els Pastorets.

Prem per veure més contingut per a tu