Segueix-nos a les xarxes socials:

El 36è Saló Internacional del Còmic se celebrarà finalment del 12 al 15 d'abril del 2018

El Saló del Manga tindrà lloc de l'1 al 5 de novembre d'aquest any, un dia més de l'habitual

El 36è Saló Internacional del Còmic se celebrarà finalment del 12 al 15 d'abril del 2018ACN

El 36 Saló Internacional del Còmic de Barcelona ha variat les dates inicialment previstes i finalment se celebrarà del 12 al 15 d'abril de 2018, i no del 3 al 6 de maig. El certamen seguirà a Fira Barcelona Montjuïc, ocupant el Palau 1, les dues plantes del Palau 2 i la plaça Univers. L´organització ha anunciat aquest dilluns el canvi de dates, i que ja treballen en un "atractiu programa" d'activitats, convidats i exposicions. Abans, però, arribarà una nova edició del Saló del Manga de l´1 al 5 de novembre d´aquest 2017, un dia més de l'habitual, també organitzat per Ficomic. A l´espera del desitjat trasllat d´aquest Saló a Fira Gran Via, l´entitat ha anunciat per aquesta edició una nova ampliació de l´espai ocupat a Fira Montjuïc (Palau 1, Palau 2, Palau 3.1, totes les plantes del Palau 4, planta baixa del Palau 5 i el seu auditori i la Plaça Univers).

Ficomic ultima un "innovador programa" pel 23è Saló del Manga de Barcelona, que se celebrarà del dimecres 1 de novembre al diumenge 5 de novembre del 2017, novament al recinte de Fira Barcelona Montjuïc.

Allà, el Saló torna a ampliar el seu espai ocupant el Palau 1, les dues plantes del Palau 2, el Palau 3.1, totes les plantes del Palau 4, la planta baixa del Palau 5 i l'auditori de l'esmentat palau, a més de Plaça Univers on s'ubicarà el gran escenari cobert amb videowalls. El concurs de Cosplay ECG se celebrarà el divendres 3, el World Cosplay Summit el dissabte 4 i el concurs Clara Cow's Cosplay Cup i l´EuroCosplay diumenge 5. Els expositors estaran repartits entre la planta baixa del Palau 2 i el Palau 1, on també es trobarà la restauració japonesa.

Prem per veure més contingut per a tu