Segueix-nos a les xarxes socials:

El Festival Vi_suals porta l'art a catorze botigues del centre històric de Manresa

Les propostes entren a un concurs amb dos categories: adults i estudiants. El lema és «tempus fugit», per convidar els creadors a reflexionar sobre el pas del temps

El Festival Vi_suals porta l'art a catorze botigues del centre històric de Manresamireia arso

Els aparadors de catorze comerços del centre històric de Manresa llueixen les caixes de vi convertides en obres d'art que formen part de la programació de Vi_suals. El certamen arriba enguany a l'onzena edició i reedita la complicitat entre els universos de l'art i del vi.

Les propostes entren a un concurs amb dos categories: adults i estudiants. El lema és «tempus fugit», per convidar els creadors a reflexionar sobre el pas del temps.

Els adults són: Eva Cardona ( Capturant el paisatge), Sònia Segura (sense títol), Marta Casas ( Vida interior), Teresa Martínez ( El pas del temps), Txema Rico ( Enunciat), Dolors Mas ( Panses), Marta Mariné ( Vitis), Marc López ( Vanitas vanitatum omnia vanitas). Els estudiants: Lia Farré i Berta Pozuelo ( Exprimim la vida), Ariadna Bosch ( Quan s'acaba el temps?), Alba Solé i Paula Pozuelo ( Temps vital), David Mompó i Clàudia Oliveras ( Vanitas al vi), Gisela Martínez i Júlia Vallejo ( La vida és efímera) i Carla Berbés i Begoña Portela (sense títol). L'exposició es veurà del 16 de juny al 8 de juliol al Museu de la Tècnica.

Prem per veure més contingut per a tu