La manresana Tània Cornet serà al proper campionat del món de Hip hop de Phoenix

La ballarina, que sempre ha destacat en categories juvenils, participarà amb el seu grup, Black Label de l’Escola EBE de Girona, al Campionat Mundial de Phoenix

La manresana Tània Cornet serà al proper campionat del món de Hip hop de Phoenix

Enric Badia

La ballarina manresana de Hip hop Tania Cornet Anting s’ha classificat junt amb el seu grup Black Label de l’Escola EBE de Girona per poder competir al Campionat Mundial de l'especialitat, en categoria absoluta. La formació de Cornet es va imposar en el darrer campionat estatal, el campionat internacional HHI Spain 2024, que es va celebrar fa set dies a l’Olímpic Arena de Badalona.

Cornet i el seu grup es van imposar a la prova de Badalona on van competir 1.500 ballarins competint pel títol de campió Nacional. El premi és la participació en aquest Mundial a Phoenix, Arizona.

Tania Cornet, que va fer els primers passos com a ballarina a Manresa, està formant-se fora del Bages, en centres de Girona i Barcelona. A l'escola de Barcelona forma part del grup “La Tosca”.

En el darrer campionat estatal que li va donar accés al Mundial, el grup gironí Black Label va haver de superar una fase eliminatòria per accedir a la final de la tarda, on el grup va quedar en primera posició.