Segueix-nos a les xarxes socials:

Espurnes Barroques: concerts i òpera a l'entorn de Súria

El tercer cap de setmana del festival inclou cinc activitats diferents

Espurnes Barroques: concerts i òpera a l'entorn de SúriaImatge promocional

El tercer cap de setmana del festival Espurnes Barroques inclou dues actuacions musicals, una activitat infantil i una vetllada operística. Les quatre propostes tenen lloc a l´entorn de Súria.

Dissabte, a partir de les 19 h, a Sant Miquel de Castelltallat, es podrà gaudir d´un concert i sopar barroc (22 euros) amb la formació Dichos Diabolos. La vetllada permetrà els espectadors conèixer l´obra de Joan Cererols, de qui enguany se celebra el 400 aniversari, en diàleg amb la dels seus contemporanis.

Diumenge, a les 11.30 h, a Santa Maria de Coaner, es farà un tast i un concert (12 euros) amb el duet Quebrado Barroco format per David Gutiérrez (traverso) i Alejandro Fernández (clavicèmbal). Es tocaran peces de Couperin, Leclair, J. S. Bach i C.P.E. Bach.

Diumenge, a les 17.30 h, a la plaça del Poble Vell de Súria, es farà una visita per a tothom per conèixer l´espai i un taller infantil d´introducció a l´òpera, gratuïts. Posteriorment (19 h), al mateix indret, la companyia El Teatre de les Comèdies representarà la coneguda òpera bufa La serva padrona, de Pergolesi (12 euros).

Prem per veure més contingut per a tu