Segueix-nos a les xarxes socials:

Aperitiu de camembert amb verdures

Dolors Gómez ens ensenya a preparar un entrant que agradarà a tots els amants del formatge

Aperitiu de camembert amb verduresArxiu

Ingredients

-1 formatge camembert sencer

-100 cc de xerès sec

- 2 grans d´all laminats

- 30 g d´ametlles triturades

- 1 endívia

- 3 pastanagues

- 4 torrades

- 50 cc de melmelada de gerds

Preparació

- Tallem la tapa del formatge.

- Injectem a l´interior del formatge el xerès sec. En els forats que han quedat punxem els alls laminats. Per sobre, hi posem julivert trinxat i l´ametlla triturada.

-Ho posem al forn 15 minuts a 150º.

- Rentem les pastanagues i les endívies i les fem a bastons llargs.

- Ho servim calent amb les verdures per sucar-les-hi i acompanyat de les torrades untades amb melmelada de gerds.

Prem per veure més contingut per a tu