L'església gòtica de Cardona va acollir diumenge un concert de més de dues hores que va servir per celebrar el seixantè aniversari de la Coral Cardonina. Un centenar i mig d'intèrprets a l'escenari van posar la rúbrica a un any d'actes i commemoracions amb el tradicional Memorial Josep M. Casafont, que cada any té lloc en vigílies de les festes nadalenques. Posat dempeus, el públic va acomiadar l'actuació amb una sincera i llarga ovació.

La Coral Cardonina va convidar els excantaires i la Banda de Música local per donar més lluïssor a un concert que va començar amb una selecció de peces significatives de la història de l'entitat. Un dels moments culminants va ser la interpretació de l'espiritual Hi eres tu?, a càrrec d'Antonia Lozano, que fa més de mig segle que és al cor. A la mitja part, es va projectar un recull d'imatges antigues.

En el segon bloc del concert, es van sumar a la festa els músics de la banda. El colofó va ser la interpretació conjunta de dos temes cardonins: la Sardana de Cardona i la Marxa de Reis.