Segueix-nos a les xarxes socials:

La Mediterrània obre portes a la Llotja amb les primeres activitats per als professionals

El debat sobre la perspectiva de gènere als escenaris centra la primera jornada de la fira

La Mediterrània obre portes a la Llotja amb les primeres activitats per als professionalsS.PAZ

La Llotja de la Fira Mediterrània, situada al Museu de la Tècnica, ha obert portes aquest matí amb les primeres cues dels professionals per recollir entrades, acreditacions i participar en les jornades que, enguany, posen el focus en la perspectiva de gènere als escenaris, amb la participació de Carme Portaceli amb la xerrada #onsonlesdones; Anna Vilarrroya, professora i investigadora de gènere i cultura de la UB, que parlarà sobre "Dones i polítiques culturals a Catalunya".

La darrera activitat del matí serà una taula rodona sobre bones pràctiques amb la participació de Yolanda Olmos, directora de Dones Visuals; Carmen Zapata, de MIM (Mujeres de la Industria de la Música) i Mercedes Peón, compositora, vocalista i instrumentista gallega; Xavier Pujolràs, director artístic del Teatre Nacional de Catalunya; Laia Santanach, ballarina i coreògrafa. Modera la periodista Anna Palou. A la tarda tindran lloc dues conferències més: Comunicar la cultura amb perspectiva de gènere, a càrrec de Cristina Baulies, cap de l'Àrea de Comunicació de l'Institut Català de les Dones, i El tractament de gènere als espectacles familiars, amb Cristina Vila, cofundadora de Little Revolutions - Canvia el Conte.

Paral·lelament, els primers espectacles de la fira, adreçats al públic familiar, ja han començat als escenaris manresans, amb els anoiencs Teatre Nu i l'estrena de "En Patufet i els seus pares" (Sala Petita del Kursaal), Zum-Zum Teatre amb "Polzet" (Teatre Conservatori) i el Duet Daura amb "El bagul de la música tradicional" (La Crica).

Prem per veure més contingut per a tu