Segueix-nos a les xarxes socials:

«Terminator: Destino oscuro»: El judici final

James Cameron produeix la nova entrega de la mítica saga, que recupera la gran Linda Hamilton

«Terminator: Destino oscuro»: El judici final

La saga iniciada amb Terminator ha fet una mica de tot: ha deixat obres mestres (la segona), pel·lícules infravalorades (la tercera), experiments fallits ( Salvation) i reboots incompresos ( Génesis). A Destino oscuro recupera dos pilars fonamentals: l'actriu Linda Hamilton i el seu creador, James Cameron, aquí en funcions de productor. El director és Tim Miller, responsable de la primera entrega de Deadpool.

La pel·lícula juga a ser una seqüela directa de la segona entrega, però expandint els seus horitzons argumentals per deixar la porta oberta a futures seqüeles. En aquesta ocasió, malgrat que Sarah Connor va reescriure el futur i va evitar la victòria de Skynet sobre els humans, un sofisticat Terminator apareix a Mèxic i intenta matar una adolescent, Dani Ramos. A l'últim moment, la noia és salvada per Grace, una soldat que és meitat persona meitat màquina. Ambdues protagonistes es veuen obligades a fugir del seu enemic, però no és fins que es troben amb la mateixa Connor que entenen quin és el seu paper a la història. Connor té clar que, al final, no hi ha res millor per aturar un Terminator que un Terminator més vell i savi, i recorre al T-800 perquè les ajudi a salvar el món d'ell mateix.

Terminator: Destino oscuro està rebent l'aplaudiment gairebé unànime de la crítica perquè recupera el to que va imprimir Cameron a les dues primeres entregues i al mateix temps renova una saga que estava sent víctima de la seva mateixa obsessió per reinventar-se. Una de les claus del film és el seu esplèndid repartiment: al costat de Hamilton, destaquen Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna, Edward Furlong, Diego Boneta, Tristán Ulloa, Alicia Borrachero, Tom Hopper i, per descomptat, Arnold Schwarzenegger.

Prem per veure més contingut per a tu