Segueix-nos a les xarxes socials:

Instal·len una gran escultura, de 12 metres d'alçada, al parc del Secà de Manresa

De l'artista Tom Carr, forma part d'un nou itinerari a l'Anella Verda que unirà art, natura i cultura

Instal·len una gran escultura, de 12 metres d'alçada, al parc del Secà de ManresaOscar Bayona

Una gran escultura de l'artista Tom Carr lluirà a partir d'avui al parc del Secà de Manresa, a Bufalvent. Aquest dimecres al matí s'està instal·lant Vèrtex, una creu de 12 metres d'alçada que respon al desig d'agrair la tasca duta a terme pels nombrosos col·lectius que han fet un esforç continuat per vèncer la pandèmia de la covid-19 i que, a hores d'ara, continuen actius.

La inauguració de l'escultura està prevista per a aquest dissabte, 29 d'agost, a les 8 del vespre.

This browser does not support the video element.

Instal·len una gran escultura al parc del Secà de Manresa

Manresa estrena durant aquesta festa major un nou itinerari a l'Anella Verda que unirà art, natura i cultura. Es tracta del projecte de 'land art' titulat Microscopies, una proposta que neix amb una clara vocació de continuïtat: en cada edició es realitzaran diverses obres efímeres i una de permanent, amb la idea d'anar incrementant, any rere any, les peces artístiques que podrem trobar a l'Anella Verda.

En aquesta primera edició, durant les tardes de divendres 28 i de dissabte 29 d'agost, es presentarà l'obra permanent Vèrtex. Durant les tardes del 28 i 29 d'agost també es presentaran les sis obres efímeres, que s'aniran realitzant en el transcurs de les hores i que estaran signades pels artistes Javier Olaizola, Ona Trepat, Ester Fabregat, Mònica Campdepadrós, Anna Serra i Maria Ribera i Alèxia Lleonart.

Més informació del nou itinerari aquí.

Prem per veure més contingut per a tu