Segueix-nos a les xarxes socials:

TikTok reinventa les processons de Setmana Santa

Molts usuaris han recreat la tradició religiosa de forma divertida i original

This browser does not support the video element.

Els usuaris de TikTok reinventen les processons de Setmana Santa

Les processons hauran d'esperar un any més a Catalunya. Vic o Manresa són algunes de les ciutats que han decidit anul·lar les tradicionals processons de Setmana Santa per evitar massificacions i qualsevol risc de contagi. Després que el confinament obligués a cancel·lar tots els actes l'any passat, enguany la situació sanitària continua aconsellant no celebrar-les i així ho ha decidit el Procicat.

Per aquest motiu, al llarg d'aquesta setmana molts usuaris de TikTok han decidit recrear les processons a les seves pròpies llars i d'aquesta manera no haver de renunciar a la popular tradició religiosa que és tan característica d'aquestes dates.

A la plataforma s'hi ha pogut veure de tot: nens, mascotes, aspiadores intel·ligents i joguines populars han estat els encarregats de reencarnar les confraries de la Verge i Jesús Natzarè que aquest any no han pogut sortir al carrer.

Els vídeos que corren per la plataforma han rebut milers de visualitzacions i comentaris per la seva originalitat i el seu caire divertit. Ha estat una idea per celebrar de forma alternativa aquesta fita anual que aquest any ha estat de nou cancel·lada per la covid.

Prem per veure més contingut per a tu