Segueix-nos a les xarxes socials:

'Voy a quedarme': així és la cançó d'Espanya per a Eurovisió 2021

Blas Cantó representarà a Espanya en la 65a edició d'Eurovisió 2021, el dissabte 22 de maig

This browser does not support the video element.

'Voy a quedarme': així és la cançó d'Espanya per a Eurovisió 2021Alba Sánchez

‘Voy a quedarme’ serà una producció senzilla dedicada a la seva àvia morta durant la pandèmia. L'artista murcià, que no va poder participar en el festival de l'any passat a causa de la seva cancel·lació per la crisi sanitària, torna enguany amb una cançó d'amor composta al costat de Leroy Sánchez, Daniel Ortega i Donen Hammond.

La lletra de la cançó la va escriure en plena pandèmia, durant el confinament, després de la mort del seu pare i de la seva àvia. Lerroy Sánchez ha fet una versió de la cançó en anglès i porta el títol de ‘I’ll stay’.

La cançó va ser escollida pel públic en el programa TVE ‘Destino Eurovisión’, el passat 20 de febrer. Els espectadors van triar ‘Voy a quedarme’ per sobre de l’altra opció que era ‘Memòria’.

A Rotterdam, el cantant actuarà juntament amb Alba Gil, Héctor Artiles, Daira Montsó, Irene Alman i Dángelo Ortega, els seus cinc coristes i amics.

La posada en escena està a càrrec del director artístic austríac Mavin Dietmann que ja va participar amb la escenografia de l’actuació de la guanyadora Conchita Wurts al 2014

Prem per veure més contingut per a tu