Fina Comas presenta avui a Las Vegas les receptes d’«El llibre del bacallà»
La divulgadora gastronòmica Fina Comas porta avui a Manresa el seu llibre de receptes sobre el bacallà, editat per Edicions Sidillà. El llibre del bacallà es presentarà al restaurant Las Vegas a dos quarts de 7 de la tarda i l’autora conversarà amb Pilar Garcia (Las Vegas) i Diego Alias (Ca l’Amador). S’oferirà un tast d’un plat tradicional de bacallà. Es recomana reserva prèvia al telefon 938721114 o a info@restaurantlasvegas.com. La presentació és coorganitzada també per la Casa del Bacallà de Manresa i llibres Parcir.
A El llibre del bacallà, la Fina Comas, autora del text i les fotos, hi ha posat anys de coneixement difosos des del seu blog CuinaCinc. El lector trobarà la història de la seva pesca i del seu consum, les tradicions que protagonitza, el que en diuen els professionals que el comercialitzen, les diferents maneres de tallar-lo i les millors receptes, de casa i de fora, explicades pas a pas.
Temes
Més a Cultures
-
Primera semifinal d'Eurovisió 2024: Així ha estat el retorn de Chanel a l'escenari del festival
-
Jordi Agut, Gal·la Garcia, Anna Llorens i Pep Molist formaran el jurat del 12è Concurs de relats breus de Regió7
-
El Teatre de l'Aurora estrena "Més que un club", un repàs de la història de Catalunya a través del Barça
-
Kenzy i Aria, l'altra parella espanyola que participa a la semifinal d'Eurovisió a més de Nebulossa