Coincidint amb la festivitat del Primer de Maig, el canal Super3 ha modificat la seva graella habitual i ha preparat una programació especial, tant per al dimarts 1 de maig com per al dilluns 30 d'abril, en què molts escolars tindran festa. Així, al costat de les sèries habituals del canal, com ara Doraemon, Fanboy i Chum Chum,, Tom i Jerry, El llibre de la selva, Martin Mystery, Clifford, el gran gos vermell, Scooby-Doo, La Supermots o Espies de veritat, es podran veure sis pel·lícules d'animació :

L'Scooby-Doo! Pirates a la vista! (dilluns, 30, 9.30h)

L'Scooby-Doo i tota la colla emprenen un aterridor creuer cap a un dels llocs més misteriosos del món: el llegendari Triangle de les Bermudes. A alta mar, hauran de fer front a aparicions alienígenes i a espantosos pirates fantasmes que els encanta enfonsar creuers a canonades. Però les coses empitjoren encara més quan els pirates segresten els pares d'en Fred. Si l'Scooby-Doo, en Shaggy i companyia no poden resoldre aquest misteri marítim, els llançaran al mar i es convertiran en les següents víctimes del maleït Triangle.

Kiki, l'aprenent de bruixa (dilluns, 30, 10.40h)

La Kiki és una jove bruixa de tretze anys que està a punt de començar la seva formació. Com totes les bruixes de la seva edat, passarà un any sencer fora de casa en un lloc on pugui ajudar la gent amb els seus poders màgics. Volant amb la seva escombra i acompanyada del seu bon i inseparable amic Jiji, un gat negre molt savi, començarà un viatge on farà grans amics, com en Tonbo, i on descobrirà el veritable poder de la màgia.

El detectiu Conan: el fantasma de Baker Street (dilluns, 30, 15.15h)

Conan i els seus amics disposen aquesta vegada de la màquina de realitat virtual anomenada "Cocoon", que els transporta al segle XIX londinenc.

El rei de la tecnologia, Thomas Schindler, presenta el joc amb la participació de cinquanta nens triats entre els rics i famosos. Una vegada que el "joc" comença, la màquina "Cocoon" duu els nens al seu món històric triat. A causa dels obstacles preprogramats, aquests nens acaben arriscant la vida en el joc virtual. Conan es trobarà amb coneguts personatges anglesos, com Sherlock Holmes, el professor Moriarty o Jack l'Esbudellador. L'únic mitjà de tornar al món real des d'aquest lloc inquietant és tenir almenys un supervivent. Totes les esperances estan posades en Conan.

Bob el manetes: quan en Bob va començar a treballar (dimarts, 1, 9.00h)

En Bob no sempre ha estat el manetes que coneixem. Abans de convertir-se en un experimentat constructor, en Bob va haver d'aprendre moltes coses. Quan tenia 15 anys, en Bob va començar a ajudar el seu pare en les feines de construcció. Aleshores, la feina li semblava molt difícil, però en Bob no es rendia fàcilment i es passava la nit practicant fins que aconseguia que la feina li sortís perfecta. A poc a poc, en Bob va anar agafant experiència i quan el seu pare es va jubilar ell es va quedar a càrrec del negoci de construcció. Amb el temps, en Bob va aconseguir reunir un bon equip, format per la Wendy i per un grup de màquines molt especials i amb molta personalitat.

Doraemon, una odissea de l'espai (dimarts, 1, 9.30h)

Doraemon i el seu inseparable Nobita tornen amb una aventura molt espacial en la qual demostren que l'univers no té secrets per a ells. Tot comença una tarda qualsevol quan el grup d'amics es diverteix amb l'Star Crush, un joc que els permet fer batalles ni més ni menys que a l'espai. Quan Nobita, Doraemon i Shizuka tornen a la Terra, descobreixen que en Gegant i en Suneo s'han quedat atrapats dintre del joc. Quan semblava que res podia anar pitjor, en Doraemon s'adona que la mare d'en Nobita ha llençat la capsa de l'Star Crush a les escombraries.

L'Scooby-Doo i els germans Boo (dimarts, 1, 15.40h)

A en Shaggy, l'Scooby-Doo i el petit Scrappy els espera una terrorífica aventura quan van a visitar les terres que en Shaggy ha heretat del seu oncle. S'hi trobaran una mansió embruixada amb un esgarrifós criat geperut, uns inquilins fantasmagòrics, i una fortuna en joies de la família amagades en algun lloc a la finca. Aterrits, l'Scooby i en Shaggy contracten els serveis dels Germans Boo - en Freako, l'Shreako i en Meeko -, un curiós equip d'exterminadors de fantasmes. Però seran l'Scooby, l'Scrappy i en Shaggy els que acabaran sent perseguits per tota la finca, a través de portes trampa i túnels secrets.