Sense parella i sense roba. Així és com va acabar Merche Chaparro, una berguedana que aquest dimecres a la nit va intentar trobar l'amor de la seva vida al programa de Cuatro Adán y Eva. La gràcia d'aquest 'date show' és que envia a una illa deshabitada, però preparada com si fos un paradís, homes i dones perquè es coneguin tal com van arribar al món, despullats de dalt a baix.

En l'Adán y Eva de dimecres, Chaparro va trobar en Irune una dura rival per conquerir el cor de Pablo i Hugo, els dos pretendents masculins. Després de protagonitzar un petó lèsbic i veure com Hugo li feia la cobra en un intent de la berguedana de robar-li un petó, el programa va arribar al moment decisiu: Irune va poder eliminar un dels participants del programa i va optar per expulsar Chaparro. La productora, però, es va guardar una sorpresa pel final: quan Irune ja havia triat Hugo com el seu candidat i semblava tot decidit, va tornar a reaparèixer la de Berga. Aleshores es van canviar les tornes i es va donar a Hugo l'opció d'escollir amb quina de les dues noies volia iniciar una relació. La seva resposta, però, va ser que, amb cap, i va marxar sol cap a casa.

L'aparició de Chaparro al programa no va passar desapercebuda a la xarxa. De fet, ella mateixa va dir en un moment que era de Berga, comentari que va disparar els missatges de Twitter. I curiosament, Adán y Eva, amb la berguedana de protagonista, va competir per l'audiència amb el programa de TV3 Catalunya Experience, que aquest dimecres el van dedicar a la Patum i al Pedraforca.