Segueix-nos a les xarxes socials:

La santfruitosenca Mina Navarro és una dels 18 participants del nou 'Gran Hermano'

La manresana Cristina Ramírez es va quedar a les portes de ser una de les concursants del 'reality'

La santfruitosenca Mina Navarro és una dels 18 participants del nou 'Gran Hermano'Telecinco

La santfruitosenca Mina Navarro va ser anit una de les 18 persones escollides d'entre cent aspirants finalistes a entrar a la casa de Gran Hermano, que enguany arriba a la 18 edició carregada de canvis. Navarro actualment viu a Eivissa, treballa d'administrativa en un hotel i té 35 anys.

Entre els cent aspirants a entrar a la casa de Guadalix de la Sierra hi havia una altra bagenca: Cristina Ramírez, de 34 anys, nascuda a Manresa, que va viure gran part de la seva joventut a Sant Fruitós i actualment amb residència, igual que Navarro, a Eivissa. Ramírez es va quedar a les portes de participar a GH Revolution, ja que no va ser una dels 18 escollits.

Mina Navarro, tal i com deia ella mateixa a la presentació del programa, es considera una persona "sociable, divertida, una mica freak, lluitadora, fidel, sincera, sense tabús i amb moltes ganes de gaudir de la vida". Té dos germans bessons als que estima per sobre de tot. El seu temps lliure el dedica a córrer, passejar amb els seus gossos, a escoltar música i veure sèries i pel·lícules. Actualment està soltera i reconeix, segons detalla la presentació del programa, que no creu "ni en la mitja taronja ni en els prínceps blaus".

Dilluns al vespre es van donar a conèixer el nom d'un centenar de candidats que ahir a la nit es van seleccionar els 18 concursants definitius. Des de diumenge, però, els cent aspirants convivien a la casa de Guadalix de la Sierra (un habitatge pensat per a unes 20 persones).

Una colla d´amics i familiars de Mina Navarro, van explicar ahir a aquest diari, que la jove amb arrels a Sant Fruitós ha decidit intentar entrar a la casa de Guadalix «perquè és un programa que ella sempre ha seguit i vol viure l´experiència des de dins, per posar-se a prova ella mateixa». Navarro és administrativa en un hotel d´Eivissa i té dos germans bessons més joves que ella.

Mira el càsting de la bagenca Mina Navarro.

I el càsting de la manresana Cristina Ramírez.

Prem per veure més contingut per a tu