Ortega Cano ha esclatat després de l’arrencada de l’emissió en obert d’‘En el nombre de Rocío’ pel contingut que s’ha pogut veure fins ara en la docusèrie. El torero ha volgut declarar davant la premsa i llançar un missatge a tall d’advertència contra Rocío Carrasco per les seves últimes declaracions i atacs a l’entorn familiar.

Tal com ha informat ‘El programa de Ana Rosa’ durant el matí de dimarts, després de l’emissió ahir a la nit del debat de ‘Rocío’, Ortega Cano pretén portar al jutjat la filla de Rocío Jurado: «Des d’aquí podem dir a Rocío Carrasco que es prepari perquè el torero ha sigut molt contundent en dir que prendrà mesures legals», ha expressat la reportera desplaçada fins a l'habitatge d’Ortega Cano i Ana María Aldón.

Després d’això es van mostrar les imatges del torero sortint de casa en les quals llança l’advertència a Carrasco: «Sabrà el que ha de fer perquè ha de fer molt. Prendré totes les mesures», se’l sent pronunciar molt enfadat davant les càmeres que esperaven les seves declaracions.