Segueix-nos a les xarxes socials:

«Merlí. Sapere aude» anuncia l'estrena de la seva segona temporada el 2 d'abril

Carlos Cuevas i María Pujalte lideren el repartiment principal d'aquest exitós spin off junt amb Pablo Capuz, Claudia Vega, Pere Vallribera i Boris Ruiz; i al que s'incorporen Eusebio Poncela i Jordi Coll

«Merlí. Sapere aude» anuncia l'estrena de la seva segona temporada el 2 d'abril| Movistar +

L'esperada segona temporada de Merlí. Sapere Aude, la sèrie original de Movistar+ produïda en col·laboració amb VerandaTV, ja tenen data d'estrena. El pròxim 2 d'abril s'estrenaran els dos primers episodios de la nova entrega d'aquesta exitós spin off protagonitzat per Carlos Cuevas (Pol Rubio) i María Pujalte (Bolaño). Cada divendres, estarà disponible un nou episodi que s'anirà acumulant en el servei sota demanda de la plataforma fins a culminar l'entrega d'aquesta temporada amb l'estrena dels episodis 7 i 8 el divendres 7 de maig.

El seu creador Héctor Lozano es recolza en les grans preguntes de la filosofia com el lloc de l'ésser humà en la immensitat de l'univers, l'atzar i el destí, la paradoxa entre la veritat i la mentida o l'ètica per desenvolupar l'evolució personal de Pol Rubio i els seus amics; i que significarà un pas crucial fins a la maduresa.REPARTIMENT

Menna Fité torna a dirigir aquesta ficció protagonitzada per Carlos Cuevas, en el paper de Pol Rubio, i per María Pujalte, com la professora Bolaño.

Els actors Pere Vallribera (Biel), Claudia Vega (Oti), Pablo Capuz (Rai), Boris Ruiz (Alfonso Rubio), Eva Martín (Silvia Montoliu) i Carmen Conesa (Vicky) completen el repartiment principal en el qual s'incorporen com a nous fitxatges de la temporada l'actor nominado al Goya, Eusebio Poncela com a Dino, el propietari del bar Satanassa; i Jordi Coll (El secreto de Puente Viejo), com a Axel, un atractiu fuster.

LA B.S.O DE LA SÈRIE

Movistar Sound, segell discogràfic de Movistar+, ens porta la banda sonora de 'Merlí. Sapere aude' T2. Amb música original de Xavier Capellas, ens mostra una partitura orquestral i electroacústica com a instrument per endinsar-se en les emocions dels personatges de la sèrie i explorar diferents sensacions: des del drama a la comèdia en els moments quotidians o en els més insòlits. La banda sonora original ja està disponible a plataformes digitals.

LA SINOPSI

El segon semestre a la universitat comença carregat de novetats. En el seu retorn a les aules, Pol Rubio i els seus companys es troben amb un paranimf en obres. Pol entaularà una relació especial amb l'encarregat de les tasques de restauració de l'edifici. A més, el protagonista de Merlí. Sapere aude es retrobarà amb un antic amic que li portarà una mala notícia que canviarà la seva vida per a sempre.

Prem per veure més contingut per a tu