Mai ningú podria saber-ho. Mai no sortiria una paraula de la meva boca. Mai se sabria el que acabava de descobrir.

Després de ser rebutjada per aquell heroic cavaller, havia de saber el perquè.

Vaig caminar hores i hores fins a trobar el seu refugi, i el que vaig veure mai ho podré oblidar.

La llarga melena ondulada cobria el centre de la seva esquena, deixant al descobert una esvelta i corbada cintura que feia evident la seva femineïtat. La jove es va girar amb rapidesa culpa de l'ensurt que li vaig causar.

La seva cara era d'autèntic temor, els ulls em miraven amb suplica mentre els seus braços s'entrecreuaven sobre el seu pit intentant amagar el seu secret més íntim.

La vaig mirar. Em va mirar. I les comissures dels nostres llavis es van torçar casi al uníson, convertint-se cada vegada més en fortes rialles, al comprendre totes les explicacions que no calia donar.