Sant Jordi se celebrarà aquest 2022 amb normalitat i torna el 23 d'abril amb un format que recorda als previs a la pandèmia. Enguany, Manresa ha apostat per seguir el model implantat per la covid i concentrarà les parades dels professionals del dia en una àrea delimitada.

En l’àrea professional se situaran cinc llibreries (Parcir, Abacus, Papasseit, 2 de Piques i Rubiralta), una floristeria (Viver Serra), dues editorials (Farell i Tigre de Paper), la revista El Pou de la Gallina i l’entitat Òmnium Cultural. Muntaran les seves parades al davant del Casino: entre el restaurant Circus i el carrer Casanova. Un model, la delimitació en espais propis dels professionals del llibre i la rosa, pel qual aposta la Cambra del Llibre i que es traslladarà a diferents poblacions catalanes aquesta diada. Amb la intenció de mantenir-lo a partir d’ara.

Igualment, les llibreries i les floristeries, a banda de muntar estand al Passeig si així ho han demanat, podran instal·lar la seva parada al davant de l’establiment.

A banda, els col·lectius, escoles, esplais i agrupacions podran tornar a tenir les seves parades al carrer després de l'aturada per la pandèmia.