El Pollet d´Or d´aquest 2012 serà per a Natàlia Perarnau, emprenedora i fundadora de la cadena de centres d´ensenyament d´anglès Kids&Us. Perarnau va idear el seu propi mètode d´ensenyament d´anglès, que es basa en la immersió lingüística en infants a partir d´un any. Va ser l´any 2003 quan va decidir implementar el seu sistema al centre d´ensenyament que havia fundat quan tan sols tenia 23 anys. En poc temps, l´èxit del mètode Kids&Us s´ha escampat al conjunt de l´Estat i a altres països europeus. De moment, la xarxa de centres és format per un centenar d´escoles d´idiomes.

El guardó es lliurarà diumenge a les 10 del matí al Palau Firal i esdevindrà l´epíleg de l´esmorzar de l´expositor, en el transcurs del qual també es premiaran estands que hagin destacat.

Aquest és el tercer any que dins del marc de l´ExpoBages es concedeix el premi Pollet d´Or.

En les dues edicions anteriors el premi es va lliurar a la dissenyadora de moda Míriam Ponsa i a Josep Tragant, empresari de la construcció i impulsor de l´empresa Compact Habit, que es dedica a la fabricació seriada d´habitatge modulars.