Segueix-nos a les xarxes socials:

Alumnes del Guillem Catà faran pràctiques al Decathlon

L'institut participa en un programa per promoure la FP dual

L'IES Guillem Catà de Manresa figura entre els disset centres catalans que s'inscriuen en el conveni signat entre el departament d'Ensenyament i Decathlon, en virtut del qual es promourà la formació en alternança i la formació dual. L'acord se subscriu als cicles de grau mitjà d'activitats comercials i de conducció d'activitats fisicoesportives en el medi natural, i als cicles de grau superior de gestió de vendes i espais comercials, transport i logística, animació d'activitats físiques i esportives, i administració i finances. Entre els sis cicles formatius subscrits en el conveni, s'oferiran un total de 80 places.

El conveni, assenyala el departament en un comunicat, "permetrà donar resposta a les necessitats socials i econòmiques que requereixen ofertes formatives ajustades a les competències professionals del sector".

La formació proposada suposa alternar classes i treball mitjançant una beca o un contracte laboral, a més del reconeixement acadèmic de l'activitat realitzada per l'alumnat a l'empresa i el reconeixement acadèmic de la formació impartida per l'empresa. A través de l'acord es facilitarà el reconeixement acadèmic de l'experiència professional del personal treballador de Decathlon.

Prem per veure més contingut per a tu