Segueix-nos a les xarxes socials:

L'estat augura que hi haurà "un abans i un després" amb el Codi de Bones Pràctiques

El ministeri d'Agricultura creu que el nou marc comercial servirà per equilibrar les bases de la cadena alimentària

L'estat augura que hi haurà "un abans i un després" amb el Codi de Bones Pràctiquesddg

El secretari general d'Agricultura i Alimentació del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient (Magrama), Carlos Cabanas, va assegurar que el desenvolupament del Codi de Bones Pràctiques Mercantils marcarà "un abans i un després" en les relacions comercials de la cadena alimentària. Així ho va indicar divendres a Madrid durant la seva intervenció en unes jornades organitzades per la fundació Lafer sobre el desenvolupament del codi que, segons Cabanas, és "pioner" i "serveix d'exemple dels valors i els principis" que han de regir "en tots els àmbits econòmics".

Va reconèixer que la seva redacció i posada en marxa "no ha estat fàcil", però que, un cop s'ha assolit, ha aconseguit incloure els criteris "que han de conduir a millorar i equilibrar les baules" de la cadena. Cabanas va recordar que el codi s'inclou en la llei per a la millora del funcionament de la cadena alimentària, una norma que "passarà a la història per la transcendència i empenta" que donarà al sector.

El president de l'empresa estatal dedicada a aquest sector, Mercasa, Eduardo Amejide, va felicitar en la seva al·locució el sector per aquest codi, que té molta "importància" per a l'autoregulació. Amejide va ressaltar que Mercasa té "vincles molt estrets" amb els agents de la cadena agroalimentària, de tal manera que "intenta contribuir a favor de les bones pràctiques comercials".

Prem per veure més contingut per a tu