Segueix-nos a les xarxes socials:

Condemnen Bankia a tornar diners invertits en preferents de Caja Madrid

El 7 de juliol del 2016 s'acaba el termini per poder reclamar per les preferents i deute subordinat de l'entitat

El jutjat de primera instància número 20 de València ha condemnat Bankia a retornar a un matrimoni els 90.000 euros invertits en preferents de Caja Madrid, l'any 2009.

Tal com afirma el despatx madrileny en obtenir aquesta sentència, Ortega y García Abogados, es dóna la circumstància que aquest matrimoni va ser exclòs del procés d'arbitratge de Bankia, sense que l'entitat al·legués cap motiu, motiu pel qual el matrimoni va haver d'acudir a la via judicial per recuperar els diners.

L'arbitratge de Bankia va rebutjar 45.586 de les 182.951 sol·licituds presentades perquè KPMG considerava que el client tenia prou coneixements i informació per saber els riscos que assumia comprant participacions preferents. "El sorprenent és que, segons estadístiques oficials, el 98% dels clients als quals Bankia ha denegat la sol·licitud d'arbitratge, han guanyat els seus plets en segona instància, el que prova l'arbitrarietat del procés d'arbitratge seguit per l'entitat", afirmen des del despatx.

Així mateix, alerten que encara queden prop de 35.000 afectats per les preferents de Bankia que no han reclamat judicialment la devolució dels seus estalvis i que el 7 de juliol del 2016 expira el termini per poder efectuar la reclamació per les preferents i deute subordinat de l'entitat. Segons Juan José Ortega, soci director d'Ortega y García Advocats, aquests preferentistas haurien invertit uns 1.500 milions d'euros que segueixen en mans de l'entitat financera.

Prem per veure més contingut per a tu