Segueix-nos a les xarxes socials:

Ausa s'alia amb JLG, el principal fabricant mundial de carretons telescòpics

El fabricant de Manresa signa un acord comercial de deu anys amb el grup americà

Ausa s'alia amb JLG, el principal fabricant mundial de carretons telescòpics

L'empresa manresana Ausa, especialitzada en el disseny, fabricació i comercialització de vehicles industrials compactes tot terreny, ha signat un acord comercial de 10 anys amb la companyia americana JLG Industries, Inc., líder mundial en la categoria d'equips d'elevació, per a la producció d'un nou model de manipulador telescòpic ultra compacte, l'SkyTrak® 3013. JLG llançarà aquest nou vehicle al mercat estatunidenc el pròxim mes de febrer durant la fira The ARA Show.

L'acord amb JLG reforça, segons Ausa, "l'aposta estratègica per la internacionalització i la consolidació en mercats fora de la Unió Europea". El 2019, la companyia manresana va aconseguir una facturació de 86 milions d'euros, dels quals el 70% corresponen a mercats internacionals. En els últims cinc anys, AUSA ha realitzat inversions per valor de 12 milions d'euros, principalment destinades al disseny de nous models més eficients i més segurs, aconseguint una reducció important de les emissions de CO2, a més de llançar el seu primer model electrificat.

JLG, amb seu a Pennsilvània (Estats Units), és líder mundial en equips d'elevació (plataformes elevadores i manipuladors telescòpics) i pertany al grup Oshkosh Corporation, cotitzat en la borsa de Nova York. La companyia americana, gràcies a aquest acord, amplia el seu catàleg de productes en un segment que no cobria.

Prem per veure més contingut per a tu