EN FOTOS | Com és la tornada a la «nova normalitat» dels bars i restaurants?
A pesar de la satisfacció per la reobertura, el sector es mostra preocupat per la incertesa econòmica
L'entrada, dilluns, de la fase 2 ha suposat el retorn a la feina per a la majoria de restaurants de la Catalunya Central. La normativa estatal, que limita la capacitat dels interiors al 40% i prohibeix el consum a la barra durant aquesta fase del desconfinament, ha animat molts establiments, sobretot els que disposen de locals més espaiosos, a apujar la persiana. Malgrat la satisfacció per la reobertura, el sector es mostra preocupat per la incertesa econòmica.
Temes
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Economia
-
Aigües de Manresa, entre les 100 empreses catalanes que més diners han rebut dels fons Next Generation
-
La 7a Fira del Vi del Bages estrenarà un cicle de concerts i una cursa atlètica
-
Seat guanya 226 milions d'euros, un 57% més, i obté els millors resultats de la història en un primer trimestre
-
Capella carrega contra Renfe per les incidències a les màquines de venda i demana accelerar el traspàs de Rodalies
Comentaris
Veure comentaris