Culinarium, premi del jurat, i Brunea, premi popular, han estat els dos guanyadors de la 53a edició del Concurs d':Aparadors de Nadal que organitza la Cambra de Manresa. Cadascun dels dos establiments s'endú 300 euros de premi. Enguany han participat 23 establiments en el concurs, quatre més que l'any passat, tot i les negatives circumstàncies que envolten enguany el comerç, molt afectat per la pandèmia, segons ha destacat Ignasi Llobet, de la Cambra manresana, durant l'acte de lliurament, que s'ha celebrat aquest dijous a la tarda.

En l'apartat del vot popular, han pres part en les votacions 1.095 persones, que enguany tenien per primera vegada la motivació d'endur-se un val de regal de 50 euros per gastar en els comerçs participants a la campanya. Aquesta tarda també s'ha fet el sorteig del guanyador.

A més de Culinarium, el jurat ha reconegut, amb el tercer premi, L'Atelier, i amb el segon, Obra Llar. En el bloc del vot popular, han resultat també premiats Eix Òptics (3r) i Les Sabatilles Vermelles (2n). Brunea ha obtingut 283 vots; Les Sabatilles Vermelles, 24; i Eix Òptics, 139.