Segueix-nos a les xarxes socials:

La compravenda d'habitatge nou i usat supera les xifres d'abans de la pandèmia al Bages

L'any passat es va iniciar la construcció de 40 habitatges nous, un 18,4% menys que al 2020

La compravenda d'habitatge nou i usat supera les xifres d'abans de la pandèmia al BagesG.P.

 L'activitat promotora i constructora repunta al Bages després de la pandèmia, segons un estudi de l'Associació de Promotors de Catalunya, l'Ajuntament de Manresa i CaixaBank. En aquest sentit, destaca la compravenda d'habitatge nou i usat. Així, al 2021 es van registrar les xifres més elevades dels últims anys tant a escala general de Catalunya com provincial. Al Bages, l'any passat es van registrar 650 compravendes d'habitatge nou, xifra que representa un 6,5% de les vendes de la província de Barcelona. Pel que fa a l'habitatge usat, es van registrar 1.412 operacions, un 3% del total de la província. Per altra banda, es va iniciar la construcció de 40 habitatges nous, un 18,4% menys que al 2020.

L'estudi s'ha presentat durant la sessió immobiliària 'Manresa: reptes i oportunitats del sector immobiliari', que s'ha celebrat aquest dijous al centre cultural Casino de Manresa. L'acte ha comptat amb la participació de l'alcalde de Manresa, Marc Aloy.

 Segons el treball, a nivell comarcal, l'any 2021 a la comarca del Bages es va iniciar la construcció de 159 habitatges i se'n van acabar 165.

Prem per veure més contingut per a tu