Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Estat estudia si cal modificar la bonificació de vint cèntims al preu dels carburants

Calviño afirma que l'executiu "està analitzant" les mesures contra l'augment de preus per "garantir-ne l'eficàcia"

L'Estat estudia si cal modificar la bonificació de vint cèntims al preu dels carburantsACN

El govern espanyol està estudiant si cal modificar la bonificació de vint cèntims al preu de la gasolina i el dièsel, segons ha afirmat aquest dilluns la ministra d'Economia, Nadia Calviño. En una atenció als mitjans a l'Ajuntament de Barcelona, Calviño ha afirmat que el govern espanyol "està analitzant" les mesures posades en marxa per combatre l'augment de preus a Espanya, i que es prorrogaran més enllà del 30 de juny, tal com va anunciar el cap de l'executiu, Pedro Sánchez, amb el propòsit de "garantir-ne l'eficàcia". En aquest sentit, la ministra ha destacat que les mesures preses fins ara "estan reduint la inflació entre dos i tres punts percentuals, i l'estan alienant amb la mitjana europea".

"Aquest és el nostre objectiu i en aquesta línia continuarem treballant: ampliant la mesures, estenent-les, o modificant-les perquè siguin les més eficaces", ha expressat.

En aquest sentit, Calviño ha recordat que "l'escenari internacional és molt complex", i que els preus de l'energia "continuen pujant en els mercats internacionals". Per aquest motiu, la titular d'Economia ha subratllat la importància de "continuar prenent totes les mesures possibles a escala nacional, però sobretot a escala de la Unió Europea".

Prem per veure més contingut per a tu