L’Espai Jove Joan Amades va acollir ahir l’acte de cloenda del programa Tast d’Oficis +16, un projecte adreçat a joves que es troben en una situació administrativa irregular i que han tingut la possibilitat d’entrar en contacte amb entorn laborals com és del mon de la cuina i la informàtica.

En aquesta quarta edició, el programa ha tornat a comptar amb la col·laboració del xef Jordi Llobet que els ha format en diverses tècniques culinàries. Els joves també han rebut formació en informàtica bàsica, unes sessions impartides per Anna Cayuela. Les propostes formatives s’han completat amb sessions de català i orientació laboral impartides pels tècnics de l’Ajuntament de Manresa. El programa ha tingut enguany una dotzena de participants.

A l’acte de cloenda i lliurament de diplomes van assistir les regidores d’Ocupació, Cristina Cruz Mas; d’Acció i Inclusió Social, Mariona Homs Alsina; i de Joventut, Rosa Maria Ortega Juncosa. Les tres regidores van encoratjar els participants a seguir estudiant i formant-se.

En aquest projecte han treballat de manera coordinada tres serveis de l’Ajuntament de Manresa el Centre d’iniciatives per l’Ocupació (CIO), el servei d’Espai jove de serveis socials, i l’Oficina Jove de Bages.