La gran afluència a les urnes, que ha superat el 75% de participació, posa de manifest la implicació dels espa-nyols amb la democràcia i la gran salut de la democràcia espanyola, que és una democràcia plena i consolidada.

El partit de Ciutadans augmenta un 80% el nombre de representants al Congrés i passa de 32 a 57, i consolida un espai liberal, progressista, centrista i reformista a tot Espanya.

Els bons resultats que es va anotar anit Ciutadans i la pujada en representació converteix Albert Rivera en el nou líder de l'oposició, ja que ha suposat que almenys en cinc comunitats autònomes ha aconseguit superar el Partit Popular. És el cas d'Andalusia, Aragó, Catalunya, Madrid i Balears.

En el nou Congrés, Ciutadans seguirem defensant el constitucionalisme, la unitat d'Espanya, garantirem la igualtat de drets de tots els ciutadans i treballarem per la transformació i modernització del país.

Ciutadans seguirà en la seva determinació de canviar Espanya, de dur a terme reformes, canvis que augmentin el benestar dels espanyols, així com de regenerar la vida política espanyola i posar fi a la xacra de la cor-rupció.

Al Congrés portarem propostes per fer de l'economia d'Espanya una economia moderna i competitiva per guanyar el futur.

Posarem els 57 diputats de Ciutadans a favor de la millora de l'educació perquè el capital humà és la gran variable que permet l'èxit i la prosperitat de les nacions.

Tota la nostra força parlamentària s'orientarà també a eliminar la dualitat del mercat de treball, establint un contracte únic i indefinit i posant fi als contractes escombraries.

Al Congrés serem aliats dels que vulguin afavorir la innovació i la investigació i proposarem el foment d'ecosistemes de startups mitjançant un marc financer i fiscal favorable especialment en les seves etapes inicials.

Els vots de Ciutadans estaran al servei d'ampliar el catàleg de drets fonamentals a la Constitució, incorporant noves realitats, com el dret a la salut, a l'atenció a la dependència, a la conciliació, a la transparència i l'accés a la informació pública.