El partit Unión de Todos (UDT) ha obtingut e fanalet vermell en les eleccions generals celebrades diumenge en rebre tan sols 28 vots a Terol (el 0,04% de suport), l'única província on s'ha presentat.

La citada formació, liderada per la hispanonigeriana Helen Mukoro Idisi, propugna la igualtat, la transparència i el compromís social. Es va crear a Xàbia el 2015 i va concórrer a les generals per aquesta província el desembre d'aquell any, però després es va traslladar a Terol, on es va presentar a les generals del juny del 2016 i on ha repetit en els comicis d'aquest diumenge.

Fa tres anys, Unión de Todos va recollir 48 sufragis en aquesta província, una xifra que ara ha minvat, fins als 28, la qual cosa converteix aquest partit en el que ha obtingut menys suport de tot Espanya.

El penúltim també va concór-rer a aquests comicis per la província de Terol. Es tracta de Muerte al Sistema (+MAS+), que ha sumat 46 vots (0,06%). Encara que creat a Múrcia el 2002, va decidir presentar-se aquest 28-A a Terol amb una llista de nou encapçalada per Alberto Saura Garre, àlies El Lobo de la Alberca, que en el seu moment sostenia que els diputats discutirien millor fumant marihuana.