Per la barba i la figura imponent, 1,93 metres d´alçada, el seu aspecte recorda una mica el del capità Ahab de Moby Dick als 36 anys. La cara més visible de Podem a Manresa no té cap pota de fusta però sí que empaita una balena blanca per destruir-la: el sistema que ha devorat la democràcia i perpetua desigualtats per interessos que considera monstruosos.

S´estrena en política directament amb aspiracions a l´alcaldia amb la marca registrada pels Pirates de Catalunya Democràcia Municipal després que no fos validada la fórmula d´Agrupament d´Electors Canviem Manresa per no acompanyar dels DNI els més de 1.500 suports recollits. No li costa reconèixer que hi ha coses que no sap, però sobre les que està convençut promet una perseverança que està per demostrar.

A Regió7, l'hem entrevistat i us oferim un recull de les frases més destacades:

«La ciutat ha de governar-se a si mateixa»

«La burocràcia està pensada per blindar el sistema dels nous moviments, és partidista, defensiva i esgotadora»

«Hi ha partits que fan del procés cap a la independència un programa municipal»

«El primer que faria si fos alcalde és una auditoria dels comptes i redistribuir pressupost per dedicar tot el possible al rescat social»

«La CUP té un discurs molt potent i treballat durant dècades i nosaltres el convenciment que el canvi necessita una dinàmica més pautada i no necessàriament en una direcció concreta sinó a base de consens i buscar la participació»

«Mentre governi CiU serà molt difícil que l´Ajuntament de Manresa faci una pressió forta i real a la Generalitat en el tema de l´alliberament del peatge de la C-16 perquè seria tirar-se pedres contra la pròpia teulada»

«L´alcalde ha de cobrar com a màxim tres cops el salari mínim interprofessional i els regidors el mateix amb el 60% de dedicació, o sigui el 60% del sou»