Miguel Largo, regidor de Governació, Medi Ambient i Turisme de Castellgalí i número 5 del PSC a les eleccions municipals d'aquest mes de maig, va morir ahir a la tarda de manera sobtada. Tenia 44 anys. Anit, diferents membres de la família socialista es mostraven desconsolats per la inesperada pèrdua.

Largo es va trobar malament al final del servei del migdia del bar-restaurant del seu sogre, on treballava. Un fort dolor al pit, que probablement estigui relacionat amb algun tipus d'insuficiència cardíaca i pràcticament va tenir una mort instantània. Quan van arribar els serveis mèdics del SEM al mateix restaurant ja no van poder fer res per recuperar-li el ritme cardíac. Al llarg de la tarda es va dur a terme la certificació de la mort i l'aixecament del cadàver.

Largo treballava des de feia anys al Racó del Manel, a Sant Vicenç de Castellet.

Largo era un dels puntals del govern socialista que lidera Cristòfol Gimeno. Hi havia entrat feia 5 anys, al tram final del mandat anterior i durant aquests últims quatre ha estat un de les peces importants en l'estructura de Gimeno. De cara a les eleccions del dia 26 de maig, figurava al número 5 de la llista, amb la confiança que si els socialistes repetien resultats tornaria a estar al costat de Gimeno. Actualment, el PSC té 7 regidors a Castellgalí.

Gimeno, anit, estava molt afectat pel desenllaç d'un dels seus estrets col·laboradors. Emocionat i amb el dolor del moment, destacava que «era un home molt treballador» i, «sobretot, era una molt bona persona».

La mort del regidor ha deixat molt afectats els membres de la llista socialista. Anit, Gimeno va fer una convocatòria urgent de ple extraordinari per a avui a les 12 del migdia. El govern té la idea de fer-li un petit homenatge. En el moment de tancar aquesta edició encara es desconeixia el dia i l'horari del funeral. Tampoc no hi havia decisió encara sobre els actes de campanya.