Segueix-nos a les xarxes socials:

Emoció continguda en una sessió en què al guanyador no el vota ningú

Valentí Junyent, Felip González, Roser Alegre i Andrés Rojo van presentar candidatura a l'alcaldia

Tots els caps de llista que van aconseguir representació a l'Ajuntament excepte el guanyador, el republicà Marc Aloy, van mantenir la seva candidatura a l'alcaldia durant la sessió de constitució de la corporació celebrada ahir en un saló de sessions ple de gom a gom i amb algunes persones seguint l'acte a la sala de columnes.

El resultat va ser dos vots per a Andrés Rojo, de Ciutadans; tres per a Roser Alegre, de Fem Manresa: quatre per a Felip González, del PSC; i 16 per a Valentí Junyent, de Junts per Manresa.

Quan Junyent es va girar amb la vara agafada horitzontalment amb les dues mans i va rebre els aplaudiments del públic, la serenor que havia exhibit durant la sessió va donar pas a una visible emoció.

No va ser l'únic. Moments abans, el guanyador de les eleccions, Marc Aloy, va agrair el paper de Valentí Junyent, Joan Calmet i Toni Massegú, com a integrants de la comissió negociadora de JxManresa. Va dedicar elogis emotius al seu equip i va assegurar als ciutadans que havien dipositat la seva confiança en ell que faria l'impossible per no defraudar-los.

Un record especial és el que va tenir per als membres de la seva comissió negociadora, de la qual formen part Cristina Cruz i Ramon Fontdevila. Va ser en pronunciar el nom del president local d'ERC que Aloy va haver de fer un veritable esforç de contenció de l'emoció acumulada.

Prem per veure més contingut per a tu