Mané (Balmaseda (Biscaia), 25-3-50) signarà contracte fins al final d'aquesta temporada. El tècnic basc, que arribarà acompanyat per Ángel Garitano com ajudant, i el club català han tancat avui un acord després d'una última reunió a Bilbao. L'objectiu del club és aconseguir que el basc recondueixi la situació de l'equip.

El nou entrenador espanyolista arribarà demà a la tarda a Barcelona en cotxe i dirigirà el seu primer entrenament dimecres al matí. Posteriorment, serà presentat davant els mitjans de comunicació.

Mané ha tancat l'acord amb el club català després d'una reunió amb el director esportiu blanc-i-blau, Paco Herrera. Encara que el club havia estudiat altres candidats com Luis Fernández, Xabier Azkargorta o Víctor Fernández s'ha acabat optant per l'entrenador nascut a Balmaseda.

L'anterior experiència de Mané en Primera Divisió va ser en la temporada 2006-07 en l'Athletic de Bilbao. El tècnic es va fer càrrec del conjunt biscaí després de la destitució de l'anterior entrenador, Félix Sarriugarte. L'Athletic va aconseguir mantenir la categoria.

Al llarg de la seva carrera també ha dirigit l'Alabès (1998-03), el Mallorca (1995-96), el Lleida (1987-95) i altres equips com el Figueres, el Barakaldo o el Balmaseda amb bastant encert.