Segueix-nos a les xarxes socials:

Curro Segura, satisfet de la "calma" del seu equip en el tram decisiu

El tècnic del Xacobeo valora molt el triomf perquè el seu equip encara està en fase de construcció

L'entrenador del Xacobeo Blu:sens, Curro Segura, estava molt satisfet després de la segona victòria consecutiva del seu equip. La d'ahir té mèrit: el Nou Congost és una pista temuda pels rivals. Però el tècnic andalús sabia com es podia guanyar a Manresa. "La clau ha estat venir preparats per a un partit a 60 punts, en un pista on el Manresa aprofita les seves característiques, amb una bona defensa i atacs llargs, amb paciència".

Després de tenir paciència durant tres quarts, el conjunt gallec va arribar "a l'últim amb possibilitats d'endur-nos la victòria. En aquest moment hem tingut l'encert de tres punts que ens ha faltat a la primera part. I des del llançament exterior hem aconseguit una diferència més important. I al final ha estat suficient per guanyar".

Segura va valorar de manera positiva que, malgrat els intents, el Suzuki no agafés les regnes en el marcador en cap moment: "ells no han estat fora del partit en cap moment. Potser només molt al final. I malgrat que aconseguien acostar-se en el marcador, mantenir-nos amb dos o tres punts de diferència a favor nostre ens ha ajudat a estar més calmats i tenir paciència". El tècnic estava content perquè l'equip evoluciona de manera favorable: "fem una pretemporada durant la lliga, perquè vam tancar la plantilla tard". Malgrat aquest desavantatge, ahir es van estrenar a fora de casa.

Prem per veure més contingut per a tu