Segueix-nos a les xarxes socials:

Ariadna Puntí és novena a l'estatal de Las Rozas en un discret paper de l'Egiba

Ariadna Puntí és novena a l'estatal de Las Rozas en un discret paper de l'Egibaarxiu particular

Una suma d'errors va fer que el Gimnàs Egiba només pogués aconseguir una medalla al Campionat d'Espanya de Gimnàstica Artística femenina celebrat a Las Rozas (Madrid). El metall va ser per a Clara Casals, que va aconseguir la medalla de plata en l'aparell de paral·leles en el nivell 5 amb una puntuació d'11,55.

En categoria sènior, Ariadna Puntí va fer una actuació prou destacada, però unes errades a les paral·leles la van relegar a la novena posició general; per aparells, va destacar el quart lloc a la barra amb 12,85 punts, a només 0,05 del podi, i també va quedar cinquena en terra amb 12,35 punts.

L'esmentada Clara Casals i Laura Valero van competir en nivell 5, i es van classificar vuitena i novena respectivament. Aida Rodríguez, tot i ser la gimnasta de l'Egiba amb més possibilitats de pujar al podi, va fer molts errors en les seves actuacions, que la van relegar a la desena posició amb 44,35 punts; el seu millor exercici va ser en l'aparell de salt amb 12,70 punts, fregant el podi (a 0,05 punts de la medalla). Iris Ramírez va debutar en el nivell 1, i va quedar vintena d'un total de 91 gimnastes amb una destacada actuació tenint en compte que és una gimnasta molt jove i amb poca experiència. I Laia Obradors va ser baixa per una lesió al turmell.

Els entrenadors de l'Egiba, Xavier Casimiro i Miriam Font han reconegut que "han estat uns dels campionats d'Espanya més fluixos del club; esperem que l'any que ve vagi millor, tenint en compte que ens podrem entrenar en millors condicions a la nova instal·lació".