Segueix-nos a les xarxes socials:

1a edició

Xavi rep el primer Premi Catalunya de l'Esport

El guardó reconeix els esportistes que projectin internacionalment l´esport català

El centrecampista del FC Barcelona Xavi Hernández ha rebut aquest dilluns la primera edició del Premi Catalunya de l'Esport, un premi que pretén reconèixer els esportistes que projectin internacionalment l'esport català en una gala en la qual ha estat felicitat per Louis Van Gaal i el seu company d'equip Leo Messi, entre d'altres.

El premi, que ha estat lliurat pel vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, exalça al de Terrassa com a millor esportista català del 2010.

Xavi, que en aquestes últimes temporades ho ha guanyat tot a nivell de clubs, amb el FC Barcelona, i amb Espanya a nivell de seleccions, ha estat escollit per un jurat especialitzat i per una elecció popular organitzada per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

El centrecampista català es va imposar a altres esportistes d'elit com el seu entrenador, Josep Guardiola, els seus companys Carles Puyol i Gerard Piqué, el guanyador de Moto2 Toni Elias, el jugador dels Lakers Pau Gasol, l'escorta del Regal Barcelona Juan Carlos Navarro, el ciclista Joaquim Rodríguez, el corredor de curses de muntanya Killian Jornet i la pilot de trial Laia Sanz.

Prem per veure més contingut per a tu