Segueix-nos a les xarxes socials:

Capellades convoca per a avui dues clàssiques, la Cursa del Gall Dindi i la Travessa a la Bassa capelladina

Els corredors van demostrar un alt nivell a la prova, que puntuava per al campionat de Catalunya

Avui, dia de Nadal, es durà a terme a Capellades una de les proves clàssiques de l'atletisme anoienc, amb la celebració de la 31a edició de la Cursa del Gall Dindi, 21è Memorial Jaume Solé Quintana, i posteriorment una prova de natació, la 26a Travessa a la Bassa capelladina.

La Cursa del Gall Dindi es disputarà a partir de les 11 del matí, amb sortida davant del Museu Molí Paperer, sobre el circuit urbà tradicional de 4.600 metres. Les inscripcions són gratuïtes i obertes a tots els atletes que hi vulguin participar, es podran efectuar a partir de les 9,45 h. al recinte del Polisportiu Municipal. Enguany es durà a terme novament la cursa prèvia oberta a les categories prebenjamí, benjamí i aleví sobre 1.000 metres, amb sortida a les 10,45 h. L'organització de la prova corre a càrrec de l'àrea d'esports de l'Ajuntament de Capellades, amb la col·laboració del CA Igualada i dels voluntaris capelladins

Les proves de natació corresponents a la Travessa a la Bassa es duran a terme a les 12 del migdia després de la cursa atlètica. Les inscripcions es podran efectuar abans de la prova, davant de la bassa, un cop finalitzada la cursa atlètica.

Prem per veure més contingut per a tu