El CB Igualada es va refer dissabte de la inesperada derrota a la pista del Viladecans, després de superar el Ramon Lllul en un partit treballat i de demostrar novament que, enguany, la seva pista és una autèntica fortalesa. I és que, davant la seva afició, els igualadins encara no saben què significa perdre.

Els visitants es van avançar al principi del primer període amb tres triples consecutius i ja en el minut 5 guanyaven per un clar 4-13. La banqueta local es va veure obli-gada a demanar un temps mort per frenar l'atac visitant i posar ordre al joc. A partir d'aquest moment els locals van capgirar al marcador amb un 10-0 de parcial que els permetia acabar el primer quart a davant (14-13). El començament del segon va ser ben diferent: el dominador clar era l'Igualada, que ben concentrat i intens en defensa impedia l'encert inicial dels barcelonins.

Els de l'Anoia, amb un atac més ràpid i fluid, foradaven la cistella contrària sense que els visitants poguessin aturar-los (35-23 al descans). Els homes importants de l'equip visitant no podien treure profit dels seus atacs davant un Igualada ferm i dur al darrere. Controlant el rebot, els locals van ampliar encara més la distància i van arribar al darrer quart amb 20 punts de marge. En el darrer període, tot i no perillar la victòria, els locals van anar confiats i les diferències es van escurçar.