El president executiu del Bàsquet Manresa, Josep Vives, ha estat nomenat millor dirigent de club 2011 per l'Associació Catalana de Dirigents de l'Esport (ACDE), en reconeixement a la seva tasca al capdavant de l´entitat.

Aquest guardó arriba en un moment especialment important per l´entitat i l´equip on la gestió adquireix una rellevància molt destacada tenint en compte les dificultats econòmiques que afecten l´activitat esportiva i la resta d´activitats, a causa de la greu crisi econòmica

L'ACDE, entitat presidida pel qui fou President de la Federació Espanyola de Bàsquet, Pere Sust, celebrarà la ja tradicional 'Nit del dirigent de l'esport' el pròxim divendres 18 de novembre amb un sopar-gala a l'Hotel Avenida Palace de Barcelona.

Josep Vives valora d´aquesta manera el guardó que li ha concedit l'Associació Catalana de Dirigents de l'Esport: "En primer lloc, és tot un honor rebre aquest reconeixement atorgat pels dirigents dels clubs i les federacions esportives catalanes, perquè ells són els que poden valorar la gestió amb un major coneixement de causa. D´altra banda, aquest guardó és també molt important pel que representa, que no és cap altra cosa que el pas ferm amb el qual caminem al Bàsquet Manresa i el rigor i precisió amb els quals es gestiona l´entitat per sobreviure en una competició tan exigent a tots els nivells com la Lliga Endesa, aprofitant al màxim tots els mitjans i recursos al nostre abast i sense estirar més el braç que la màniga. Però, tot plegat, no hauria estat possible sense el treball excel·lent que duen a terme tots els professionals del club, tant els del vessant esportiu com els encarregats de la gestió de les diferents àrees. Sense el treball de tots plegats, l´èxit a la gestió i aquest reconeixement, no haurien estat possibles".