La Pirinaica va imposar-se al Gimnàstic en el derbi manresà en un partit marcat per la pluja de targetes per part de l'àrbitre i per un joc molt disputat entre els dos conjunts.

La primera part va començar amb un gol matiner per part de la Pirinaica, que als 2 minuts de partit ja guanyava per 1-0. Però els locals no es van conformar només amb anar per davant en el marcador i van començar molt forts. Van disposar d'algunes ocasions de gol, però no van estar encertats. El Gimnàstic, per altra banda, pràcticament no va arribar a la porteria rival. Poc abans del descans l'equip de la Mión es va quedar amb 10 per una doble amonestació molt rigorosa. Amb l'avantatge mínim per la Piri es va arribar al la mitja part.

A la represa, poc després de saltar al camp, l'àrbitre va igualar els efectius al camp expulsant, també de manera molt rigorosa, un jugador del Gimnàstic. Tot i haver perdut un jugador, els visitants van anar en busca de l'empat, però la Pirinaica va fer el segon al minut 67. L'àrbitre va expulsar un altre jugador local i es van quedar amb 8. El Gimnàstic, amb superioritat sobre el camp, va escurçar distàncies i també va veure com es quedava amb 8. Es va arribar al final i la Pirinaica va guanyar en el dia de la presentació de l'equip.