La jugadora Núria Roig, que en les competicions participa amb el CT Tarragona i és una monitora del Club Tennis Manresa, va guanyar el títol absolut del 105è Campionat de Catalunya després de guanyar la final a Laura Pous, jugadora del Reial Club Tennis Barcelona 1899, per 7-6 (2) i un abandonament per problemes físics. El mèrit de Roig és considerable ja que ella venia de la fase prèvia d'un campionat de Catalunya 2011 que es va celebrar a les instal·lacions de l'Accentennis de Sant Joan Despí.

La tennista reusenca va entrar al quadre final després de superar dins la fase prèvia la tennista russa del CT Andrés Gimeno, Turgarinova, Olga Martínez (CT de La Salut) i Judit Vives, del CE Laietà. Ja en el quadre final de la competició, Roig va vèncer Clàudia Herrero, del RCT Barcelona 1899, que era la 4a cap de sèrie, per un doble 6-4. En la semifinal, es veia les cares amb la cap de sèrie número 1, Lourdes Domínguez (RCT Barcelona 1899), però la gallega va abandonar just al principi del partit amb un 30/40 en el marcador.

En la competició masculina, el jove jugador del RCT Barcelona de només 18 anys Oriol Roca va ser el flamant campió del torneig de Catalunya en derrotar qui fins ara tenia aquest títol, Carles Poch, del CT La Salut, per un resultat final de 7-5 i 6-4. Entre les autoritats que van lliurar els premis hi va ser Albert Costa, el director tècnic de la Federació Catalana.