Segueix-nos a les xarxes socials:

L'exjugador bagenc Basora es recupera bé d'un infart que va tenir dimecres

L'exjugador bagenc Basora es recupera bé d'un infart que va tenir dimecresarxiu/mireia arso

L'exjugador del FC Barcelona Estanislau Basora, nascut a Valls de Torroella fa 85 anys, es recupera satisfactòriament a l'Hospital Universitari de Gran Canària Doctor Negrín d'un infart que va tenir dimecres passat, segons es va informar ahir. Basora va ser ingressat en aquest centre clínic de l'illa on viu des de fa anys, on es troba ingressat acompanyat de la seva esposa, Margarita, i està sent atès per l'equip de cardiologia de l'hospital, liderat pel doctor Alfonso Medina, acompanyat d'un metge de confiança del pacient.

Avui és previst que l'hospital faci públic un comunicat en què explicarà tots els detalls de la situació, tot i que per ara la vida de Basora no sembla que corri perill. Ha estat conscient en tot moment i, fins i tot, s'ha aixecat del llit, a més de ser sotmès a les proves necessàries en aquests casos. A més, ja ha rebut diversos missatges de suport de persones vinculades al món blaugrana, com ara l'Agrupació Barça Jugadors i també l'Associació de Veterans.

Basora és l'únic supervivent de la mítica davantera del Barça de les Cinc Copes, després de les morts de César, Kubala, Moreno, Manchón i també del santpedorenc Jordi Vila. L'estiu passat va ser objecte d'un homenatge al seu poble, una colònia tèxtil quan hi va néixer, que va posar el seu nom al complex esportiu.

Prem per veure més contingut per a tu