Segueix-nos a les xarxes socials:

El Mundialet Intercultural de Manresa creix més en la seva novena edició

La incorporació d'un torneig en categoria aleví suposa una de les novetats de la novena edició del Mundialet Intercultural, que aquest dissabte s'enceta a Manresa i que es perllonga fins al 24 de juliol. La presència dels més petits (amb 6 seleccions participants) s'afegeix al torneig gran (12), al de veterans (8) i al de fèmines (4).

La regidora de Serveis Socials, d'Acollida i de Cooperació, Mercè Rosich, va presentar el torneig i en va destacar que "és una eina per a la integració en la comunitat", tot destacant que hi hagi un torneig en la categoria femenina. Pel que fa als organitzadors, van intervenir Moctar Thera i Jorge Pulido.

Els partits començaran demà, tot i que serà diumenge a la tarda quan hi hagi la inauguració amb una sèrie d'actes al Nou Estadi del Congost. A les 5 hi haurà un festival folklòric, i a les 6 es farà la desfilada dels equips que prenen part en la competició, en la qual es vol oferir esportivitat i exemple de joc net. El partit inaugural pel que fa al torneig gran aparella Espanya amb Senegal, la vigent campiona. El torneig masculí absolut tindrà quatre grups a la fase prèvia, amb tres equips cadascun: Colòmbia, Espanya i Senegal són dins de l'A; Paraguai, Equador i Perú es troben en el B;Argentina, Bolívia i Brasil, una de les novetats del Mundialet del 2012, seran en el C; en el D hi ha el Marroc, Gàmbia i Algèria.

El Mundialet tindrà lloc durant cada cap de setmana, els dissabtes i diumenges, al Congost. Les finals estan fixades per al dissabte dia 21. El torneig té el patrocini del taller mecànic Km 0 Manresa.

Prem per veure més contingut per a tu