El pilot manresà Toni Elías va ser onzè en el total de les tres sessions que es van fer ahir al circuit de Jerez, dins de la tercera i última jornada d'entrenaments oficials previs a l'inici del Campionat del Món, el proper 7 d'abril al circuit de Losail, a Qatar. Elías va fer un millor temps d'1.44.174, a 1.071 del millor registre, que va correspondre al japonès Takaaki Nakagami. El nipó de l'equip Italtrans Kalex, el mateix amb el qual el bagenc va acabar la temporada passada, va fer un temps d'1.43.103 i va quedar just davant del seu company d'equip, el manxec Julián Simón.

En el desglossat de les tres sessions de la jornada, Elías va ser setzè en la primera tanda, dominada per Pol Espargaró, a un segon i mig del pilot manresà; en la segona tirada, el bagenc va quedar en la posició número 14, a prop de dos segons de Pol Espargaró; en la tercera, va millorar el seu temps gairebé cinc dècimes i va acabar a un segon del millor classificat.

Dues setmanes per millorar

Després d'aquests darrers tests, els equips del mundial de Moto2 ja podran preparar l'inici del campionat. En el decurs d'aquesta setmana s'ha vist la millor cara d'Elías, que va marcar el temps més destacat en la jornada de dilluns, i no se sap si els registres d'ahir són perquè va voler provar variants en la seva Kalex de l'equip Avintia o és que aquest és el seu nivell actual. De la jornada de dimarts es pot dir poca cosa, ja que va ploure i els temps no són concloents.

En la categoria de Moto3, el millor temps va ser per al barceloní Àlex Rins, que va superar Jonas Folger i Luis Salom. Demà mateix comencen els darrers entrenaments en MotoGP.