Segueix-nos a les xarxes socials:

El Gironella plasma amb tres gols al segon temps la seva gran superioritat

L'equip de Xavi Posas supera el Taradell a casa i continua la seva escalada a la classificació, amb la permanència a la categoria a tocar

El Gironella plasma amb tres gols al segon temps la seva gran superioritatmireia arso

El Gironella va fer un pas endavant en superar el Taradell, un equip que es troba en caiguda lliure ja que acumula quatre derrotes consecutives i és a les portes de les posicions de descens. El conjunt que dirigeix Xavi Posas ja es troba en la desena plaça de la classificació amb la permanència no confirmada, però a tocar.

La primera part davant del Taradell va ser prou equilibrada, tot i que les millors ocasions les van tenir els jugadors locals. A la represa, el Gironella va imprimir més intensitat; al minut 61, Guifré Dalmau va avançar el seu equip en el marcador, convertint un llançament de penal (mol rigorós). Els osonencs van reaccionar aviat i al minut 66, Fredi feia l'1 a 1. Tot i la igualada en el marcador, els gironellencs es mostraven superiors encara que no va quedar reflectit en el marcador fins a la recta final de la confrontació. Amb l'1 a 1, el col·legiat no va xiular, aquest si, un clar penals sobre Litus. Al minut 84, Raich, ahir un dels destacats del Gironella, va aprofitar una bona assistència de Moi Nogareda (2-1). I en un nou contracop era Litus qui anotava el definitiu 3 a 1, que donava tranquil·litat pels darrers minuts. El proper diumenge, el Gironella visita el Lliçà d'Amunt, un rival directe per escalar posicions.