Segueix-nos a les xarxes socials:

Marta Pujol, d'Esport7, venç al campionat català absolut en menys de 63 kg

La judoca bagenca va derrotar Míriam Pané, del Vilafranca, en la gran final

Marta Pujol, d'Esport7, venç al campionat català absolut en menys de 63 kgESPORT 7

La judoca del gimnàs Esport7 Marta Pujol és la nova campiona de Catalunya en la categoria de -63 kg després de derrotar en la gran final Míriam Pané, del Judo Vilafranca, per ippon de projecció. A les semifinals Pujol es va imposar a M. Carme Josué, del Judo Cardedeu, a qui també va derrotar per ippon de projecció. Anteriorment, a la lligueta prèvia va guanyar Èrika Martíne, del Judo Priorat, i Virgínia Giménez, del Cambrils. La competició es va disputar a les Llars Mundet de Barcelona.

Els bons resultats pels clubs de casa nostra no van acabar-se aquí, ja que Òscar López i Alan Ruiz van obtenir la medalla de bronze. En la categoria de -73 kg Òscar López, del Judo Moià, va perdre a les semifinals contra l'andorrà Dani Gacia, però en el combat pel tercer i quart lloc es va imposar al judoca del Vital Esport de Tarragona Jesús Fuente. En la categoria de -81 kg Alan Ruiz, també del Judo Moià, va perdre a les semifinals contra Tomàs Morales, del Centre de Tecnificació Barcelona Nord i va haver de disputar-se el bronze amb el judoca de l'Esport7 Rubén Mani, que finalment va acabar en la cinquena posició. Mani, que tot just acaba de recuperar-se d'una lesió, als quarts de final va perdre amb Asier Mercador, del Centre de Tecnificació Barcelona Nord.

A la repesca va imposar-se a David Bonfill del Tomodachi i a Néstor Fraile del Danes de Castelldefels. Anteriorment, i abans de perdre el combat pel bronze contra Ruiz, havia guanyat Roger Enrich, del Judo Louis.

D'altra banda, el dissabte 27 d'abril se celebrarà també a Barcelona el campionat d'Espanya absolut, on en principi és prevista la participació de Pujol, López, Ruiz i Mani.

Prem per veure més contingut per a tu