El Gironella va plantar cara al potent Atlètic de Madrid, líder invicte de la categoria tot i que al final va acabar cedint per un clar 0-3 que tampoc marca el que va ser el transcurs del partit. El conjunt gironellenc, a més, va tenir l'handicap de no poder disposar de dues jugadores clau com són la golejadora Íngrid Vietes, que es lesionar durant la setmana, i amb Cèlia Catà, que ho va fer a l'escalfament previ al matx. Axí Robert Caneda només disposava d'un recanvi a la banqueta.

Amb aquestes circumstàncies el Gironella va plantejar el partit cedint la possessió de l'esfèrica al conjunt matalasser i intentant crear perill jugant al contracop. De fet, a la primera meitat van disposar de tres ocasions de gol bastant clares però qui va inaugurar el marcador va ser el conjunt madrileny mitjançant Juliana Delgado, al minut 10 de partit.

A la segona meitat les tornes no van canviar gaire i la iniciativa en el joc continuava sent visitant però sense crear gaire perill a la porteria defensada per Noe Guerrero.

Al minut 34 l'Atlètic deixava el partit gairebé sentenciat amb un golàs de Sevilla que entrava per tot l'escaire. A partir de llavors el Gironella va jugar amb portera-jugadora i això ho va aprofitar el conjunt rival per sentenciar amb el tercer gol.